20101219

şu özgü namal'a şarkı söyletmekten vazgeçsin akbank ve detayı, axess.
mecbur muyuz melodyne'ın bile kendisine küstüğü bu kızı dinlemeye? bi aralar -20'li yaşlarının başında- güzeldi falan, bakıyorduk, yetiyordu.. her yerde tek bir kişiyi görmek artık çok sıkıcı. böyle şeylerin modası geçti, uyanınız. her şeyi bir anda ağzınıza tıkıştırmak zorunda değilsiniz. bir tane yiyin, doya doya yiyin.

3 yorum:

Sophie dedi ki...

noktalar arası tam hissiyatlık.ama ben size bir milyon baloncuk içinde bir milyon kere sevgilerimi gönderirim ki. :) birazdan hesiodos'u öldüreceğim,sonra tüm dertlerimden kurtulacağım.

Nesta dedi ki...

uuuu, çok teşekkür ederim :$
(kızarmak)


kimin karikatürü idi, hatırlamıyorum: (n'apayım, unutmuşum)

bir adam, cehennemde. etrafında zebaniler falan..
adamın şakaklarından, sırtından terler akıyor.
arkasında da anası, elinde bir tülbent "evladım gel, terlemişsin, terini sileyim" diyor.
bu bizim adam da "yav, ana! bak yine gebertirim!" diyor..


hesiodos'u seviyoruz.. evet.. : )

Sophie dedi ki...

ben o karikatürü bir yerden hatırlıyorum sanki. :) güzel anlattınız,canlandı gözlerimde.

hesiodos ve homeros benim canımı yakıyor ama biz onları seviyoruz,zira klasik filoloji koridorunda homeros ve hesiodos'u öldürmek istediğimi bağırsam birileri de beni keser herhalde.(bazen de caesar'a sizirr diyesim geliyor)

oysa tam tersi,çok zor öğrendiğimden böyle.çünkü sevmek değil anlamak istiyorum anlayamadığımda elimde patlayacak birer bomba gibi duruyorlar.

az sonra hesiodos ile olan ilişkimi(ödev yazım işi anlamında)sonlandıracağım.o zaman kendimi şımartabilirim sanırım,ya da şımarabiliriz.küçük bir şey eti bitter çikolata ile.severseniz size de var.

vale dulcissima amica!