20110601

dreamlog-1

hastane gibi bir yerdeyiz.
yanımda selen var. muazzam kalabalık ve telaşlı bir hava var. renkler hep donuk ve sanki ben zar zor görüyorum her şeyi. muazzam bir bulanıklık.
derken bileğimde şiddetli bir acı duyuyorum, bir de bakıyorum, sağ bileğimin içinde bir damar yolu açık, kanlar fışkırıyor. kanı durdurmak için elimi attığım ilk yerde bir şırınga buluyorum. şırınga iğnesini damar yoluna sokup kanı durduruyorum. acım da kesiliyor. şırınga ama çok büyük, sağa sola çarpıyor.
araba kullanmam gerekiyormuş, gitmemiz gerekiyormuş. selen çok telaşlı, onu oradan çıkarmam gerekiyor gibi hissediyorum -arabayla onu uzaklaştırmak gayretindeyim sanırım-
canım yanıyor bir taraftan, şırınga ara sıra düşüyor, tekrar yerine takıyorum. iğneyi damarımda her hissedişimde içim çekiliyor.

"kan görürsen, rüyan çıkmaz" derler.

tesellinin sınırı yok.

8 yorum:

Sophie dedi ki...

rüyalar bazen fazlaca etkisinde bırakıyor insanı,ama bilek damar kan falan gördüğüm oluyor benim de,sol bileğimle ilişkilendiriyorum orada kocaman bir dikiş izi var,yama gibi beyaz bir et yığını.

bilinçaltına attığın bir şeyden olabilir ya da sadece rüya demeli,tabi senin gibi güçlü bir bayanın teselliye ihtiyacı hiç yok :)

SELEN GULUN dedi ki...

ayse! sana ne demeli bilmiyorum...

Nesta dedi ki...

bence tam da benim gibi birinin teselliye ihtiyacı olabilir Sophie...; )
her şey gözüktüğü gibi değil burada maalesef.. : )
bilinçaltımda neler neler var ki böyle şeyler görüyorum.
(bahçedeki dinazorlardan evimi korumam gerektiğini de görüyorum bazen mesela)

senin bileğine ne oldu da dikiş atıldı öyle?

Nesta dedi ki...

"arka kapııııı" demeli bence bana Selen : )

Sophie dedi ki...

bir kazaydı 2000 senesinde 11 sene olmuş ama dün gibi hatırlıyorum.güçlüsün ama hassassın,savaşçısın ama narin,kadın olmanın getirdiği narinlik,dinozorlarla bile savaşabileceğini düşünüyorum senin.

zönkiye dedi ki...

size nesta diyebilir miyim?
:)
galiba arkadaşların okusun diye bi blog yapıyorsun ama izinsiz okuyorum o halde nesta. eğer okumamı istemiyorsan fakat yine de blogun açık kalmasını istiyorsan söylemen yeter.

ahah bi de şu an nesta'nın anlamı neymiş acaba diye sözlüğe baktığımda galiba orda da yazıyor olduğunu fark ettim.

ama cidden nesta'nın anlamı ne?

---

şöyle söyliyim, damar yolunu çekip atmak bu durumda daha kesin bi çözüm olurdu, bi de biraz bastırmak. :P

rüyasında bile olsa insanın moralinin bozuk olduğunun objektif olarak belli olması garip bi teselli değil midir yine de? moralinin bozulma hakkı. omzundaki yükten yorulmuş olma hakkı gibi bir şey. bir de yine de rüya görmeyi severim, insanın içiyle bir bağ kurduğu hissi veriyor sanki.
tanımadığı birine güzel dileklerde bulunmak yapmacık bir davranış gibi görünecektir napalım ama ben yine de sana sabır ve güç diliyorum, bir insan-kardeşin olarak.

Nesta dedi ki...

merhaba biri,

siz biri iseniz, ben de nesta'yım, pek tabii ki nesta diyebilirsiniz.

eşki sözlükte de yazıyorum evet.

nesta; bob marley'nin adıdır (robert nesta marley) ve kendi annesinin ifadesine göre "haberci", "haber ileten", "ulak" anlamlarına gelir.

rüyalar, rüya görmek faydalı ve güzel evet. sembolleri doğru adreslere teslim edebilirseniz, kendinizle alakalı şeyleri çözmek konusunda son derece yardımcı olabiliyorlar.

blog'u içimdekileri boşaltmak için yazıyorum, bu yüzden bizzat tanıdığım olsun, olmasın herkese açıktır.

okuduğunuz, yorum yazdığınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
: )

zönkiye dedi ki...

:) sevindim o halde