20120201

bir border collie olaydı başımızda!...




vakti zamanında doğacak ilk çocuğuyla ilgili, röportaj verdiği dergiye yayın yasağı getirtecek cinsten açıklamalar yapan, evinde çıplak gezdiği gerekçesiyle komşularının şikayetine maruz kalıp ev değiştirmek zorunda kalmış bir 'şair'miz, bugün katıldığı bir tv programında "yalnızlık allah'a değil, insana mahsus çünkü allah'ın melekleri, peygamberleri var" tarzı yanardöner açıklamalarla karşımıza çıkıyor.
aynı tv programında, şarkıcı olduğu iddia edilen, katran karası bir kadına seyircilerden birinin e-mail vasıtasıyla sorduğu "bilmemkim'cim, günde kaç saat solaryuma giriyorsunuz?" sorusuna "ayda bir giriyorum aslında, rengim böyle çünkü genetik olarak da zaten esmer bir insanım" gibi bir cevap veriyor.
demokratik ülkemizin üst düzey gelinlerinden biri, haftada her gün iki ayrı kanalda canlı yayına katılıp türlü politikacı ve yandaş medya gazete yazarlarıyla tartışıyor, çekişiyor, izliyoruz.

twitter'a yazdıkları "amerika'yı yok ediceeez" "marilyn monroe'nun mezarını kazıcam" gibi ifadeleri yüzünden tatil için gittikleri amerika'ya daha sınırdayken veda etmek zorunda kalan iki ingiliz, gördükleri terörist muamelesi kollarının altına sıkıştırılıp memleketlerine geri gönderiliyor, izliyoruz...

'rokafella styla' "ülkeleri kimin yönettiği önemli değil, biz parayı yönetelim yeter" diyor, izliyoruz..

çin altın satın alarak doları zorluyor, olduğu gibi para sistemi, -malum- dominant euro çöküyor, "iran petrolüne kim 'sahip çıkacak'?" diye soruyolar, izliyoruz.

o değil de, saat 00.37, dışarda tipi, göz gözü görmüyor. cadde buz pistine dönmüş, usta minibüsçüler bile cebelleşmekte.

"abiiğ, sofra tuzu var mı la arabada?"

Hiç yorum yok: