20100817

civ's back in boston

ne güzel. ekim'in 2. haftası RC var. hem de manhattan'daki 'fame' high school korosu ile..
ona yetişemeyebilirim ama aralık'ta falan süper olmaz mı? kalacak yer de var. boston, brooklyn, california, san diego. hatta yeni yeni ohio! (burada şımarıyoruz hep beraber)

dün akşam biraz usconsulate.gov sayfası okurken aşağıda belirttiğim yaşlılık alametlerinden birinin daha oluştuğunu gördüm. böyle bir 'olur ya o da olur, o da olur' kafası hakim. ki bu iyi bir şey. inandığım şeyin ne olduğunu bilmek güzelmiş.
('up' değil de belki 'sideways', nerden biliyoruz?)

dün iyi bir film vardı cnbc-e'de. how to make an american quilt. 95 yapımı ve herkes minicik. winona'ya da anne bancroft tayfasına da girmeyelim ama claire danes, dermot mulroney bildiğin bebe. bir ara bir jared leto bile gördük. (sahi ona ne oldu? yok ortalarda.)
bu arada, jonathon schaech için gökyüzüne doğru "ille mi par esse deo videtur" diye haykırmak istiyorum. bize de beklerim elinde bir sepet çilekle.. fena olmaz. iki sohbet eder, dünyayı kurtarırız.

dünden önceki gün de 'sabah dvd'leri kuşağı'nda scenes of a sexual nature izlendi.
algıda seçiyor muyuz yoksa s*çıyor muyuz bilemiyorum ama peş peşe izlenen filmlerin bazıları inatla bir şeyi göstermek istiyor genelde. ama oralara girip yorulasım yok hiç.

-en klişe sona geldik:- izleyin, siz karar verin.




Hiç yorum yok: